Op alle bestellingen van Wander wonen zijn de volgende betaal- en leveringscondities van toepassing. Door het plaatsen van een bestelling gaat u accoord met deze voorwaarden. 
 
1. Prijzen
Alle genoemde prijzen zijn in euro’s inclusief BTW, exclusief verzendkosten. 
 
2. Bestellingen 
Zodra u een besteling heeft gedaan, ontvangt u een bevestigingsmail van Wander wonen.
 
3. Betaling en levering
Alle bestellingen dienen vooraf betaald te worden op rekeningnummer NL27 INGB 0006 6973 84. De gegevens hiervoor ziet u in de orderbevestiging als u de bestelling heeft gedaan. Deze ontvangt u per email. 
 
Betaling is mogelijk via iDeal, Paypal, internetbankieren, bankoverschrijving of contant bij ophalen. Is de betaling niet binnen 7 dagen bijgeschreven op onze bankrekening dan vervalt de bestelling automatisch.
 
Bestelde artikelen kunnen ook opgehaald worden in onze winkel in Franeker. Uiteraard komen er dan geen verzendkosten bij. U kunt bij ophalen direct contant afrekenen. Pinbetaling is nog niet mogelijk.
 
Wanneer de betaling is ontvangen dan wordt binnen 1 á 2 werkdagen de bestelling verzonden. Levering vindt plaats zolang de voorraad strekt. Alle bestellingen worden verzonden via Post.NL. 

4. Verzendkosten 
Voor alle zendingen hanteren wij de Post NL tarieven. Voor verzenden naar het buitenland kunt u contact met ons opnemen voor de tarieven.
 
5. Retourneren
Voldoet een artikel niet aan uw verwachting, dan hebt u het recht het artikel, zonder opgaaf van redenen, binnen 14 dagen te retourneren. De kosten die u maakt voor het retourzenden worden niet door Wander wonen vergoed. Indien het artikel goed is ontvangen storten wij het aankoopbedrag, exclusief de door u gemaakte verzendkosten van retourzending, binnen vijf werkdagen retour op uw rekening. 
 
Wanneer u een artikel wilt retourneren dan kunt u een mail sturen naar: info@wanderwonen.nl. Het artikel moet ongeschonden retour worden gezonden. U dient het artikel binnen 14 dagen in de originele staat en verpakking en voldoende gefrankeerd retour te sturen naar:

Wander wonen Zilverstraat 41, 8801 KB in Franeker

Geretourneerde artikelen worden alleen geaccepteerd wanneer deze onbeschadigd, in originele verpakking en met juiste frankering is ontvangen door Wander wonen. Beschadigde of gebruikte artikelen en onjuiste frankering worden niet geaccepteerd.
 
De verzendkosten en verzendrisico zijn voor uw rekening.
 
6. Privacy 
Uw persoonsgegevens worden vertrouwelijk behandeld en deze informatie wordt niet aan derden verstrekt. 
 
7. Wijzigingen Algemene Voorwaarden
Wander wonen houdt zich het recht voor, indien nodig, de algemene voorwaarden te wijzigen. 
 
8. Copyright
Niets van deze site, afbeeldingen en teksten mogen zomaar worden gekopieerd zonder toestemming van Wander wonen
 
9. Maat- en kleurverschil 
Het kan voorkomen dat een maat of kleur iets af kan wijken van het artikel op de site. Dit soort afwijkingen geven u als koper niet het recht om het artikel te retourneren. De werkelijke kleuren kunnen iets verschillen.
 
10. Overmacht door derden
Wander wonen staat niet in voor situaties van overmacht zoals b.v. vertraging door verzending of schade door derden ten tijde van verzending.

Wander wonen

Kvknr. 62389033

Btwnr. 854798778B01