Zendingen en retourzendingen

Verzending van uw pakket

Wij leveren in Nederland en België en maken hiervoor gebruik van de diensten van PostNL. Indien de bestelling door de brievenbus past, wordt het in een envelop verstuurd. Zo niet, dan wordt er gebruik gemaakt van de pakketten service.

Kosten pakketpost voor Binnen Nederland:  €6,75

Kosten pakketpost voor België: €13,00

Brievenbus post 3 euro voor zowel Nederland als België. 

Retourneren

WanderWonen doet zijn best om ervoor te zorgen dat je tevreden bent met je aankoop. Mocht dit niet zo zijn, dan mag je het uiteraard ruilen of retourneren. Uitzondering zijn de sale artikelen die kunnen niet terug gestuurd worden.

Als je niet tevreden bent met een product, heb je de mogelijkheid om het terug te sturen. Als dit gewenst is, moet dit direct na ontvangst van de bestelling gemeld worden via een e-mail. Ook moet er aangegeven worden of de betaling op de rekening gestort moet worden of dat je liever een tegoedcoupon wenst te ontvangen. Verzendkosten blijven voor de klant zowel voor het versturen als het retouneren. Mocht de fout bij WanderWonen liggen zijn de kosten uiteraad voor onze kant.

Het artikel moet dan binnen 5 werkdagen na ontvangst in dezelfde staat terug zijn bij WanderWonen zie onderstaande adres. Deze termijn van 5 werkdagen geldt niet voor het buitenland.

WanderWonen
Raadhuisplein 4-6
8801 KX Franeker