Wie Wat Wander

Wie Wat Wander

Wie zijn Wander? Simpel, de mensen achter Wander zijn Grietje Tichelaar en ikzelf, Neele de Boer. Sinds januari 2015 samen eigenaar van Wander. Grietje woont met haar partner en twee zonen in Franeker. Geboren met twee rechterhanden, niet vreemd met een vader als timmerman. Samen met haar partner knapte zij al twee huizen succesvol op. Het creatieve heeft ze van haar moeder die al jarenlang een hobbywinkel net buiten de binnenstad heeft. Wanneer Grietje niet aan het werk is, is ze graag bezig met tuinieren, leest ze vakliteratuur, of drinkt ze een heerlijk lobbige cappucino bij het Scheve Huys. Ze is de drijvende kracht achter de webshop, en maakt de leukste woonaccessoires voor in de winkel, o.a. onder het label Studio Grijs. Ik (Neele) woon ook in Franeker, samen met mijn partner en dochter. Sinds een klein jaar wonen we in de binnenstad. Heerlijk. Ik ben opgeleid tot meubelstoffeerder en ben verantwoordelijk voor een groot deel van de kussens die we in de winkel verkopen. Ook maak ik kussens op bestelling. In mijn vrije tijd ga ik graag voor de winkel op zoek naar de mooiste brocante schatten in binnen en buitenland. ( alhoewel dat eigenlijk ook onder werk valt) Ik spreek graag af met mijn vriendinnen, of ga fietsen met mijn gezin.

Wat is Wander? Een woonwinkel in Franeker en online webshop. In ons assortiment vind je woonaccessoires, zowel nieuw als oude, brocante. Vaak met een industrieel randje. We hebben in de winkel een atelier waar we o.a. kussens en poefjes maken. We proberen een mooi en gevarieerd assortiment samen te stellen, zodat we de klanten die onze winkel binnenlopen kunnen verrassen. Vast in ons assortiment zijn; kussens uit eigen atelier, geurkaarsen van Yankee Candle, echte schapenvachtjes en cotton ball lights. Verder verkopen we nieuwe woonaccessoires van de Deense merken Hubsch en Ib Laursen. Op dit moment zit de winkel aan het Raadhuisplein 4 in Franeker. We delen dit pand met twee andere winkeltjes namelijk; Escape the System (kleding) en Selden Sa (brei en haakgaren). Je weet maar nooit waar we in de toekomst naartoe Wanderen.

Wander waar komt die naam vandaan? Wander is engels voor rondzwerven. Wij van Wander zwerven graag. Op zoek naar de mooiste items om jou interieur persoonlijk en gezellig te maken.

Come in and Wander!

groetjes Neele 

Foto credits; Tryntsje Nauta

2 Comments

  • Avatar
   laura
   Sep 18, 2015

   Ontzettend creatieve dames met prachtige, niet alledaagse spullen. Uitstekende service en altijd tijd voor een gezellig praatje. De allerleukste woonwinkel van Franeker!!!

  • Avatar
   Henriëtte
   Sep 18, 2015

   Leuk, zo'n blog. Ik blijf jullie volgen. Mooie dingen daar te koop bij Wander. Veel succes!

Leave a Reply

* Name:
* E-mail: (Not Published)
   Website: (Site url withhttp://)
* Comment:
Type Code